Parašė Akela
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno Arena | 2 etapas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Parašė udra Rodyti pranešimąMeras uz BBI varianta? ar as kazko nesupratau,nes fredis kaip tik kalbejo,kad Kupcinskas nenori testi derybu,kad nutraukdavo tuos pasisakymus,kas buvo uz arena.Beje gal dar galetum papasakot kaip ten buvo,kad posedyje dalyvavo 48,o balsavo tik 34 nariai.del ko tie 14 nebalsavo?buciau dekingas labai uz atsakymus
O dėl balsų, tai Garbaravičiaus chebra atsisakė balsuot jau po pertraukėlės, nes "nemato prasmės". Jis pats netiesiogiai išsireiškė, jog tai - absurdo teatras. Kiti nebalsavusieji argumentavo panašiai.
Comment
-
Parašė Akela Rodyti pranešimąO dėl balsų, tai Garbaravičiaus chebra atsisakė balsuot jau po pertraukėlės, nes "nemato prasmės". Jis pats netiesiogiai išsireiškė, jog tai - absurdo teatras. Kiti nebalsavusieji argumentavo panašiai.
O dabar reikia laukt kas bus toliau,nes tikrai nemanau,kad viskas taip ir baigsis.
Comment
-
Parašė Saulenas Rodyti pranešimąSiandien per zinias kalbejo Kirkilas.Praktiskai varo i vienus vartus(privatus kapitalas,reikia atsizvelgti ,bla bla).taip ,kad Miliuno arenai shansu gauti daugiau nei 60 lim turbut ne daugiau negu prancuzams.
Pagal mane bus taip-PST dabar baigineja Siaulius ,persikels i Panevezy o po kokiu 1.5-2 metu davaziuos ir iki MegosTas kas valdo informaciją - valdo pasaulį...
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąA. Keserauskas:
Stebėsiu išplėtęs akis.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Šiandien 18:10 per Lietuvos radiją (Kaune 102.1 FM) kalbės Vytautas Landsbergis - turėtų pakomentuoti vakarykštį tarybos sprendimą.
Transliacija internetu:
http://82.135.234.194/LR.asx
Comment
-
Parašė biesatis Rodyti pranešimąMan labai gaila tų naivių piliečių, kurie tikėjo šiuo projektu. C'est la vie.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąKeserauskas žada tartis su aplinkinių teritorijų savininkais, kad investuotų į areną. Sakyčiau gana naivu, turint omeny, kad Kauno verslininkai nusipirkę patalpas pvz. Laisvės alėjoje nesugeba susitarti su kaimynais (arba pagaili pinigų) ir padoriai suremontuoti pastato fasadų... O čia kalbama apie šimtus milijonų litų be realaus atsipirkimo termino.
Galbūt būtų galima kreiptis ir į Žalgirio rėmėjus, tarp jų taip pat yra stambių įmonių. Galbūt į tuos, kurie remia Lietuvos krepšinį aplamai, pavyzdžiui, „Mažeikių naftą“ su milžiniškom finansinėm galimybėm. Gal kai kas skambės juokingai, man taip nėra, aš bandau samprotaut ir ieškot išeičių.
Naivu ar nenaivu, tačiau kiekvienas turėtume džiaugtis bent jau dėl galimybės ir mėginimo ją išnaudoti. Tikiuosi, tai bus daroma dirbant nuoširdžiai, stengiantis, kad tai nėra tik formalus Keserausko pareiškimas.
Taip pat įdomi tolimesnė prancūzų ir Žalgirio pozicija. Jei pancūzai paduos Kauno Savivaldybę į teismą, tai tolimesnio bendradarbiavimo su jais galimybės, net ir Miliūnui sutinkant, aš nematau. Bent jau iš Savivaldybės pusės, ko mums ir reikia. Tačiau toks bendradarbiavimas būtų naudingas. Taip pat atsisakant prancūzų nereikėtų atsisakyti ir SMG. Nežinau, ar bus kas daroma, kad jie būtų pritraukti. Pakartosiu, kad operatoriaus gebėjimas dirbti, mano nuomone, gali būti tikrai labai reikšmingas faktorius vyksčiančių renginių atžvilgiu, o iš to ir arenos rentabilumui bei miestui (aukštesnio lygio renginiai būtų džiaugsmas tiek miesto gyventojams, tiek sudarytų didesnę trauką svečiams čia atvykti, na, ir palikti savo pinigus). Turint prastą operatorių bus sunkiau konkuruoti su Vilniumi, esant priešingai situacijai gal galėtume taikytis net ir į Rygą.
Parašė biesatis Rodyti pranešimąMan labai gaila tų naivių piliečių, kurie tikėjo šiuo projektu. C'est la vie.Paskutinis taisė Aš; 2007.07.20, 13:42.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąNesakyčiau, jog tai naivu. Tai yra labai logiškas sprendimas ir tai turėjo būti daroma ir prancūzų atveju. Keista, kodėl logiški sprendimai nebuvo priimami tuomet (jei kas nors ir ieškojo investicijų prancūzų arenai, tai ne Keserauskas, ką jis daro šiuo atveju, kodėl?). Tiek to, dabar ne apie prancūzus. Tu kalbi apie Laisvės alėjos smulkųjį verslą. Ne į jį bus kreipiamasi. Kaip „Megai“ būtų naudinga arena, ji lygiai taip pat bus naudinga „Akropoliui“, tad, kaip Rakauskas gina savo verslo interesus, juos lygiai taip pat galėtų ginti „VP Market“. Tačiau dėl tam tikrų priežasčių jie to daryti nenorėjo, prancūzų atveju (dėl išsamesnės informacijos kreipkitės į Skrandį). Galbūt situacijai pasikeitus, pasikeis ir jų pozicija. Yra kiti objektai, galbūt „Respublika“. Jie yra nurodę, kad arena Nemuno saloje jiems būtų naudinga, nors tai nėra būtinas objektas, kad viešbutis būtų atnaujinamas. Dar lieka „Pieno centro“ teritorijos investitoriai. Galbūt reikėtų kreiptis į ateities investicijų vystytojus, tokius, kaip „Domus mea“.
Galbūt būtų galima kreiptis ir į Žalgirio rėmėjus, tarp jų taip pat yra stambių įmonių. Galbūt į tuos, kurie remia Lietuvos krepšinį aplamai, pavyzdžiui, „Mažeikių naftą“ su milžiniškom finansinėm galimybėm. Gal kai kas skambės juokingai, man taip nėra, aš bandau samprotaut ir ieškot išeičių.
Naivu ar nenaivu, tačiau kiekvienas turėtume džiaugtis bent jau dėl galimybės ir mėginimo ją išnaudoti. Tikiuosi, tai bus daroma dirbant nuoširdžiai, stengiantis, kad tai nėra tik formalus Keserausko pareiškimas.
Taip pat įdomi tolimesnė prancūzų ir Žalgirio pozicija. Jei pancūzai paduos Kauno Savivaldybę į teismą, tai tolimesnio bendradarbiavimo su jais galimybės, net ir Miliūnui sutinkant, aš nematau. Bent jau iš Savivaldybės pusės, ko mums ir reikia. Tačiau toks bendradarbiavimas būtų naudingas. Taip pat atsisakant prancūzų nereikėtų atsisakyti ir SMG. Nežinau, ar bus kas daroma, kad jie būtų pritraukti. Pakartosiu, kad operatoriaus gebėjimas dirbti, mano nuomone, gali būti tikrai labai reikšmingas faktorius vyksčiančių renginių atžvilgiu, o iš to ir arenos rentabilumui bei miestui (aukštesnio lygio renginiai būtų džiaugsmas tiek miesto gyventojams, tiek sudarytų didesnę trauką svečiams čia atvykti, na, ir palikti savo pinigus). Turint prastą operatorių bus sunkiau konkuruoti su Vilniumi, esant priešingai situacijai gal galėtume taikytis net ir į Rygą.
Klausiu ir norėčiau, kad sugebėtum atsakyt be tos tau būdingos ironijos. Kurį projektą palaikai, Miliūno ar Rakausko? Jei Rakausko, tai kodėl?
Comment
-
Parašė sanomiz Rodyti pranešimąKalbi protingai, bet ar nemanai, jog barstydamas perlus tiesiog kažkur internetinėje erdveje nieko nepasieksi? Tuo tarpu galėtum puikiai ir argumentuotai patarinėti žmonėms, kurie už tai atsakingi.
Be to, šiame forume yra Kauno politikų atstovų (berods, taip įvardinęs Skrandį, nesuklysiu)
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąTu kalbi apie Laisvės alėjos smulkųjį verslą.
Kaip „Megai“ būtų naudinga arena, ji lygiai taip pat bus naudinga „Akropoliui“, tad, kaip Rakauskas gina savo verslo interesus, juos lygiai taip pat galėtų ginti „VP Market“. Tačiau dėl tam tikrų priežasčių jie to daryti nenorėjo, prancūzų atveju (dėl išsamesnės informacijos kreipkitės į Skrandį). Galbūt situacijai pasikeitus, pasikeis ir jų pozicija.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąO joje turėtų būti patys gabiausi žmonės*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąLaisvės al. smulkiojo verslo nėra.
Realiai VP Market yra ko gero vienintelė įmonė pajėgi investuoti tokią sumą. Klausimas kokiom sąlygom jie sutiktų tai daryti.
bet VPM'as ziuri i viska racionaliai, kysiu irgi be reikalo nesiulo jei is to realios naudos nera
Comment
-
Parašė Arunas Rodyti pranešimąbet VPM'as ziuri i viska racionaliai, kysiu irgi be reikalo nesiulo jei is to realios naudos nera
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąBe to, šiame forume yra Kauno politikų atstovų (berods, taip įvardinęs Skrandį, nesuklysiu)
faktas, kad žinau ne tiek kiek norėčiau, dar leidžia man likti šioje partijoje. bandau su kauno ts lyderiais išsiaiškinti, kodėl padaryti tokie o ne kitokie ėjimai. nutraukti derybas argumentų jie turi, tačiau manęs dar neįtikino, jog jie turi ir alternatyvą kitam sprendimui.
asmeniškai aš pats linkęs siūlyti Žalgirio žmonėms prisitaikyti prie situacijos ir ieškoti ryšių su miliūno projektu, išliekant operatoriais su SMG. tačiau ar tokia arena tenkins SMG, nežinau. šiaip esamos situacijos dar pilnai nesuvokiu. ypatingai svarbu išvengti rubikono (kiek žinau, jie stipriai nusitaikę ir į klaipėdą) ir kitų primetamų "partnerių". anivaj, dar klausinėjuos ir renku informaciją.
Comment
Comment